Termékek

Sonata 24/7 vezetői forgószék

A Sonata 24/7 fix karfával a Sonata vezetői forgószékcsalád egyik legkiválóbb tagja. A 24/7-es jelölés alapján akár napi 24 órán át tartó, heti 7 napos használatra is alkalmas. Kialakítása ergonomikus, ülőrésze kárpitozott szivacs borítású, rajta rétegeltlemez betét található.
Alapvető felszereltségének része a fokozatmentes ülésmagasság állítás, amiről a lágy rugózást biztosító LGA tanúsított, egyoldali pneumatikus mozgatású gázlift gondoskodik, valamint a súlyhoz állítható háttámla ellennyomás. A szék MDP 170 típusú multiblock mechanikával rendelkezik, ami a relaxáló hintamozgást szabályozza. A szék ülőlapjának és háttámlájának a pozíciója öt különböző helyzetben fixálható, ülésfunkció váltáskor pedig blokkolt a háttámla visszacsapódás. Fémvázas karfája fix, krómozott felületű, rajta kárpitozott szivacs borítású karfapad található. A szék alján ST28-POL típusú, polírozott felületű alumínium csillagláb van, amiken ESH Ø 65 mm-es terhelés vezérelt önfékező görgők tartoznak, amik kialakításuk szerint szőnyegre lettek tervezve. Igény szerint, felár ellenében parkettagörgőkkel is rendelhető.
Ahogy több másik forgószékünkre, erre is 3 év garanciát vállal a gyártó cég, ami már önmagában elegendő biztosíték a szék kiemelkedően magas minőségére. Cégünk több dolgozója is ugyanilyen típusú székben ül, immáron már több mint 10 éve (!!), és a személyes tapasztalat alapján tanúsíthatjuk a kiválóságát.
 
Méretek és adatok:
Teljes magasság: 119,5-129 cm
Ülésmagasság: 46-55,5 cm
Teljes szélesség: 72,5 cm
Ülésszélesség: 54 cm
Ülésmélység: 51 cm