Termékek

Boston extra vezetői forgószék

A Boston extra operatív forgószék egy felső-középkategóriás forgószék, ergonomikus kialakítású, alacsony háttámlával. A háttámla magassága állítható, így a gerinc számára kialakított ívet mindenki saját igényei szerint tudja a megfelelő magasságba állítani. Funkcióit tekintve nagyon modern, egyedi igényeket könnyen ki tudja elégíteni. Nem csak a háttámla, de az ülőlap mélysége is állítható, amivel mindenki a saját kényelme szerint tudja az ülésmélységet beállítani. A krómozott szárú, fekete színű karfájának a magassága szintén állítható.
A háttámla dőlésszöge állítható, antishock funkciójának köszönhetően pedig egy adott pontban rögzíthető anélkül, hogy használójának attól kellene tartania, hogy a szék magától hátracsapódik. Ebből a pontból az ehhez a funkcióhoz tartozó kart kell a megadott módon elállítani, a háttámlát pedig enyhén hátra kell dönteni. A szék stabilitását a polírozott alumínium lábkereszt adja.
A forgószék fix beállításain kívül vannak felár ellenében hozzá rendelhető extrák is. Ilyen válaszható kiegészítő a fejtámla, ami 20 cm-el emeli meg a háttámla magasságát, vagy a memória szivacsos ülés párnázat. Ez utóbbi idővel felveszi használója ülésformáját, ezáltal sokkal kényelmesebb használatot tud biztosítani.
 
Méretek és adatok:
Teljes magasság: 103-114 cm
Ülésmagasság: 46-57 cm
Teljes szélesség: 64 cm
Ülésszélesség: 49 cm
Ülésmélység: 49-54 cm