Vénusz irodabútor katalógus


A Vénusz irodabútor katalógusa
 
Egy iroda gyors és helyes bútorozásához az egyik leghatékonyabb megoldás a Vénusz irodabútor katalógusának átböngészése, felhasználása. Ez a komplett kis füzet minden elemet teljesen érthetően, minden szükséges információval el van látva. Rendelkezünk külön katalógussal a laplábas és a fémlábas termékekhez is. Tekintsük meg, mit is találunk, illetve miért is célszerű végig böngésznünk a Vénusz irodabútor katalógusokat…
 
  • Elemjegyzékek
  • ​​Laplábas elemjegyzék
A Vénusz irodabútor laplábas elemjegyzéke (a legkeresettebb, legtöbbet értékesített termékeinket tartalmazó katalógus) csupán 54 oldalas, és mindent tartalmaz, amire egy munkahelynek szüksége lehet az irodabútor témán belül. Célszerűnek tartjuk a katalógus átvizsgálását, mivel a Vénusz bútorcsalád a praktikussága és a minősége miatt betonozta be magát a magyar cégvezetők és munkahelyek szívébe. Miért mondjuk, hogy praktikus? Minden eleme a bútorcsaládban „kompatibilis” egymással, vagyis a szekrények azonos szélesek és mélyek, vagy méretarányosak (például a „fél szekrények” pont fele szélességgel rendelkeznek), asztalaink méretei szintén könnyen kombinálható, összetolható. A sztenderd termékekhez rendelhető kiegészítő elemek, mint a toldat, rátét, paraván, monitortartó, stb. szintén úgy van kialakítva, hogy a Vénusz irodabútor család elemeivel összeilleszthető legyen.
 
1. ábra Bágyogszovát Polgármesteri hivatal referenciamunkánk
 
[Szövegdoboz: 1. ábra Bágyogszovát Polgármesteri hivatal referenciamunkánk]
 
A recepciós pult elemei:
 
2 db. IS 120/80as Vénusz laplábas íróasztal
2 db. AR-120/44 asztalrátét
1 db. SE-80/90° csőlábas asztaltoldat
1 db. AR-SE 80/90 sarokrátét
 
Jól látható a szemléltetett példából, hogy ez a gyönyörű recepcióspult „íróasztalokból” rakódott össze, és csupán kiegészítő rátétekkel vált pulttá.

 
[Szövegdoboz: 2. ábra T-trans referenci fotó]
  
Ez az Ava-lábas Vénusz íróasztal kiegészítésre került egy toldattal, hogy alkalomadtán tárgyalás és egyéb megbeszélések miatt több személy is kényelmesen le tudjon ülni. A háttérben pedig látható, hogy több szekrény van egymásra helyezve, hogy 7 rendező (polc) magas szekrénysorral még több iratot tudjanak tárolni.
  • Lux és Ava lábas elemjegyzékek
A lux és az ava-lábas elemjegyzékek nem sokban térnek el a laplábas elemjegyzéktől. A bennük megtalálható szekrények, polcok és kiegészítő toldalékok azonosak. A tárgyalóasztalok és az íróasztalok lábszerkezetei térnek el csupán.
 
  • Tekintse meg referenciáinkat
Amennyiben inspirációra lenne szüksége, és kíváncsi a termékeink valós kinézetére, és nem csak a katalógusfotók és az elemjegyzékek alapján szeretne terméket választani, tekintse meg Vénusz irodai bútorainkról készült referenciafotókat ITT.
 
Remélem sikerült meggyőznünk arról, hogy az elemjegyzékeinket (a Vénusz irodabútor katalógust) részletesebben nézze át, és engedje el a kreativitását, alakítsa irodáját ergonomikusra, modernre. Időt és pénz tud megspórolni egy jól összerakott, berendezett irodával – és még a kedélyállapota is jobb lesz a kellemes munkakörnyezetnek köszönhetően.
 
További kellemes katalógusböngészést kívánunk:
Szeknet.hu csapata