Hotel, Konferencia, Étterem

Konferenciaterem | Rendezvényházak | Esküvői helyszínek | Előadótermek

Lentebb látja ajánlott termékeink listáját. A megadott árak nettó árak, azonban nem minősülnek ajánlattételnek. Kérjük végleges rendelése esetén mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot és egyeztessük le a részleteket. Reméljük megtalálja, amire szüksége van. Ha az ezen az oldalon található termékek közül egyik se nyerte el a tetszését ne késlekedjen, írjon nekünk vagy hívjon minket! A legtöbb helyzetre ki tudunk találni Önnel Közösen egy megoldást!

Vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot:

Mobiltelefon:
06 30 932 8076
06 30 655 8100

E-mail: fedelin.janos@szeknet.hu

Konferencia szék - arany váz, bordó szövet, aluminíum, konferencia, rakásolható, elegáns, székszoknya

A jól ismert Konferencia szék

A képen látható szék rakásolható, székszoknyázható, könnyen tisztítható és strapabíró. Kedvelt szék a konferencia helyszíneken. Igény szerint a váz és a szövet színe változtatható, erről e-mailben vagy telefonon érdeklődjön nálunk!
 
 
 

RICO összecsukható lábú asztal - összecsukható, könnyű, gyors, bükk, konferencia asztal

Összecsukható konferencia/rendezvény asztal

Kiváló minőségű, összecsukható lábú asztal. Összecsukott állapotában kis helyen is elfér, nagyon hely takarékos. A képen látható asztal méretei: 160 * 80 cm, alu lábbal, bükk színben. További színekben és méretben is rendelhető! Erről kérjük érdeklődjön e-mailben vagy telefonon!

ISO látogató és tárgyaló szék - 3 év garancia, erős, olcsó, azonnal, rakásolhatóLátogató/Konferencia szék

10-ig rakásolható, megerősített vázzal, 3 év garanciával. Kedvelt szék a tárgyaló/konferencia/rendezvény helyszíneken. Több színben is rendelhető , erről e-mailben vagy telefonon érdeklődjön nálunk! Továbbá igény szerint szerelhető rá karfa és írólap is. A szék jelenlegi ára: 6 200 Ft/db+ÁFA!