extend-irodabutor


Extend irodabútor család

Az extend irodabútor család egy modern formavilágot hozó termékcsalád, mely az elmúlt években lett egyre népszerűbb és kedveltebb. Ez a bútorcsalád (extend) egy magyar gyártó terméke, mely már évtizedek óta meghatározó szereplője a hazai bútor és irodai bútor piacának.

Az extend irodabútor családról fontos tudni, hogy a jól ismert Vénusz irodabútor család modernizált testvére. Ez azt jelenti, hogy a formavilág és a színvilág némileg változott, viszont szerencsénkre a minőség azonos. Íróasztalainak lapvastagsága 28 mm, így biztosítják az eddig jól megszokott vastagságot és strapabíró szerkezetet, valamint ami szintén nagyon fontos és örömhír, hogy a hatalmas méret és formavilág választékkal rendelkezik.
 

Extend irodabútor íróasztalairól

Az íróasztalai rengeteg verzióban elérhetőek, gyakorlatilag azonos az asztallapok változatai a Vénusz irodabútorral. A különbség a választható bútorlap színe között keresendő, illetve a lábszerkezetekben. Míg a vénusz íróasztalok laplábas, ava lábas illetve lux lábas verzióban érhetők el, addig az extend irodabútor íróasztalai számos lábbal vásárolhatók meg. Íróasztalaink között szellősebb, és zártabb szerkezetek is felfedezhetők, így bármilyen is az Ön igénye, biztosak vagyunk abban, hogy nálunk megtalálja. Az íróasztalokról még célszerű tudni, hogy szintén igény szerint kérhetők az asztallapokba kábelelvezető lyukak, illetve akár egyedi méreteket is szívesen elkészítünk.

Az Extend irodabútor szekrényeiről

A szekrényeknek formavilága modernebb a Vénusz szekrényeknél, viszont szintén könnyen egymásra helyezhetők, illeszkednek egymáshoz a szekrények. Az ajtók önzáró funkcióval kerültek kialakításra, így azok a behajtást követően önmagukat zárják be, teljes csöndben, így az esetleg irritáló csapkodó hangoktól mentes lesz az irodája. Szintén fontos pont, hogy az extend irodabútor család szekrényen nincsenek kilincsek. A kilincsek helyett a szekrények felső része úgy került kialakításra, hogy ott könnyedén meg lehessen fogni az ajtókat.
 
 
Kiegészítők - konténerek, paravánok
 
Az extend irodabútor legnagyobb dobása az, hogy az ergonómiát és a modern munkavilágát is szemelőtt tartja. Termékei úgy lettek kifejlesztve, hogy minden munkatípus alkalmazhassa. Így például többféle paravánt tehetünk asztalaink közé, többféle gurulós konténer is rendelhető, például olyan is, melyen ülni is lehet. Találhatunk magasságon manuálisan vagy elektromosan állítható asztalokat, illetve gurulós/összecsukható íróasztalokat is.
 

Recepciós pultok, tárgyalóasztalok
 
Ahogyan már korábban írtuk, ez a bútorcsalád mindent tartalmaz, amire egy cégnek/irodának szüksége lehet. Célszerűnek érezzük, hogy amennyiben nagyobb beruházásra készülnek, egyeztessen velünk egy személyes találkozót, ahol mindent részletesen megmutatunk, elmegyarázunk. Természetesen teljesen kötelezettség és költségektől mentesen. Cégünk irodabútorral specializálódott, az elmúlt években több tucat irodát rendeztünk be vénusz bútorral és extend irodabútorral egyaránt.